Opgeleverd

Bouwupdate #4

30 september '20

De bouw van Binck Kade is in volle gang, de contouren worden steeds zichtbaarder. In deze update vertellen wij je weer wat er allemaal gebeurd is.

Wat is er gebeurd?

Deze week zijn de laatste betonwanden gestort van de bovenste penthouselaag van de lage toren Kade 6. De staalconstructie voor de bovenste verdieping en het leggen van de dakvloer van de lage toren vindt plaats in week 41-2020. Zodra de dakvloer is gestort springt de ruwblouwploeg over naar de hoge toren Kade15.

In de hoge toren Kade15 zijn wij aanbeland op de 1e verdiepingsvloer. Ondersteuning onder de vloer wordt momenteel opgebouwd en de eerste breedplaatvloer van de 1e verdieping zijn aangebracht. In week 41-2020 wordt deze vloer volledig afgestort, waarna onze eigen ruwbouwploeg de werkzaamheden verder overneemt voor de hoge toren. De verwachting is dat wij medio 3e kwartaal 2021 volledige op hoogte zullen zijn.

Qua gevelwerkzaamheden zijn wij in de lage toren Kade6 reeds gestart met gevelsluiten. Het houtskeletbouw wordt geplaatst ter plaatse van de 1e verdieping. Kozijnen, glas en aluminium zetwerk van de begane grond worden nu gemonteerd.

De verwachting is dat begin 2021 de gevelwerkzaamheden aan de lage toren Kade 6 zijn afgerond en dat de steiger rond de lage toren Kade 6 zal worden afgebroken.

  Naar het woningaanbod
  Lees de vorige bouwupdate