Opgeleverd

Verkoop Binck Kade gestart

26 februari '19

Het is zover: de verkoop van de woningen in Binck Kade is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkooppagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer informatie over jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

5 maart 2019

Vragen? Kom naar de informatieavond

Kom op 5 maart tussen 17.30 en 19.00 uur langs bij Capriole Café in De Binckhorst (Fokkerkade 18, Den Haag) om al je vragen te stellen. De makelaars, aannemer en Rabobank adviseurs staan voor je klaar. Ook wordt het magazine uitgedeeld.

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot woensdag 6 maart 17.00 uur. Vrijdag 8 maart vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van de dag de uitslag van de toewijzing. Ook kun je dit terugvinden in je Mijn Eigen Huis account.