Opgeleverd

Over een week is het zover!

8 mei '19

De verkoop van Binck Kade en het naastgelegen Binck Plaats is in volle gang er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Binnenkort start de bouw van Binck Plaats, daarom is dit hét moment om je de kade nog te laten ervaren voordat de werkzaamheden beginnen. Ben jij erbij op woensdag 15 mei?

Bekijk het woningaanbod
image alt

Wonen op Binck Kade

Of je nu kiest voor een appartement of gezinswoning, Binck Eiland biedt voor ieder wat wils. Er komen luxe appartementen met een prachtig uitzicht over Oud Rijswijk en ruime eengezinswoningen aan het water. Wonen op het groene Binck Eiland betekent het beste van twee werelden. Je woont in alle rust direct aan de Trekvliet. Maar wel op steenworp afstand van het bruisende centrum van Den Haag.

image alt

Kom jij het eiland ook ervaren?

Wij kunnen dit natuurlijk allemaal wel vertellen maar nog beter, jij kan komen ervaren hoe het is om te wonen aan de kade van Binck Eiland. Woensdag 15 mei a.s. staan wij voor je klaar! We informeren je die avond graag uitgebreid over alle ins & outs van Binck Kade en Binck Plaats terwijl jij, onder het genot van een drankje, de locatie ervaart. Tevens zijn de contouren van de gebouwen uitgetekend op ware grootte.

  • Woensdag 15 mei van 17.30 tot 19.30 uur
  • Bouwplaats Binck Kade & Binck Plaats, Binckhorstlaan 401
  • Parkeren kan op de bouwplaats