Opgeleverd

Luxe zonder poespas

19 augustus '20

Precies groot genoeg, licht en praktisch. Dat zijn de Kade 15/Kade 6 Type 2-5 appartementen. Maar aan luxe ontbreekt het niet bij deze chique doch stoere types aan de Haagse Trekvliet. Je vindt hier luxe zonder poespas. Hoe dat kan? We vertellen het je graag!

image alt

Precies goed

Je zit hier goed. De ruime woonkamer leent zich perfect voor lange avonden tafelen met vrienden of een uitgebreid familiediner. Dankzij de glazen pui over de volledige breedte is het hier opvallend licht en pik je altijd het bruisende karakter van Binck Eiland mee. Daarnaast geniet je na een lange dag werken op het terras van een borrel in de middag- of avondzon. Er is plek voor een comfortabele loungehoek en de half inpandige ligging zorgt voor een beschut gevoel. Zelfs als het regent, zit je hier prettig. Dat is pas lekker thuiskomen. Je stalt de fiets(en) in de gemeenschappelijke fietsenruimte op de begane grond van het gebouw en de auto kun je altijd kwijt op je eigen parkeerplek in de overdekte parkeergelegenheid van Binck Plaats.

image alt

Een bruisende kade

Van de 2e tot de 13e verdieping vind je dit woningtype. Geniet van het groen en de trekvliet of kijk uit op de Haagse skyline, elke verdieping heeft een eigen uitzicht. Daarnaast is er in de buurt genoeg te doen, ook niet geheel onbelangrijk. De Binckhorst is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een creatieve broedplaats voor start- en scale-ups, maar ook menig horecaonderneming vindt hier zijn thuis. Dus wanneer je op zoek bent naar avontuur of als je gewoon geen zin hebt om te koken, schuif je aan bij het hippe Mama Kelly, Capriole Café of Kompaan Brouwerij. Op de kade is altijd wat te beleven.

Hier wonen?

Past deze woning perfect bij jouw wensen en persoonlijkheid? Neem dan snel een kijkje op de woningpagina voor alle ins & outs over Kade 15/Kade 6 Type 2-5. En wie weet geniet je binnenkort als ware pionier van het wonen op Binck Eiland.

Bekijk de appartementen Kade 15/Kade 6 Type 2-5