Opgeleverd

Heerlijk thuiskomen aan de trekvliet

29 mei '19

Mogen we je voorstellen aan jouw droomwoning? Van 2 slaap- en badkamers tot privé-parkeerplaats en zonnig terras op het zuidwesten. Kade 15 Type 3-6-7 heeft het allemaal. En dat op 10 minuten van het bruisende centrum van Den Haag. Lees je mee?

image alt

Stoer en centraal

Hier woon je direct aan het water op de rand van het groene Binck Eiland. Midden in de Binckhorst, de creatieve hotspot van Den Haag. Een stoere plek om te wonen en heerlijk centraal. De appartementen op een van de lager gelegen verdiepingen, kijken uit op het leven op en om het water: de scheepvaart op de Haagse Trekvliet, wandelaars op de oevers en het groen in het parkje. En wanneer je kiest voor een van de hoger gelegen appartementen, geniet je van het uitzicht op de skyline van Den Haag en de zee in de verte. Wat een luxe!

image alt

365 dagen per jaar genieten

Dit 3-kamerappartement is voorzien van een brede woonkamer en grote raampartijen. Je creëert met gemak twee gezellige leefplekken in de lichte open ruimte met subtiele markering tussen de zithoek en de woonkeuken. De woonkeuken grenst aan het zonnige terras op het zuidwesten. In de zomer eet je buiten en in het najaar nestel je je hier nog even met een dekentje op de loungebank. En het wordt alleen maar beter, want de master bedroom heeft een en suite met ligbad! Daarnaast zorgt de inpandige grote berging voor genoeg opbergruimte voor zaken als gereedschap of het archief. En de auto parkeren kan altijd op je eigen parkeerplek naast je appartementengebouw in de overdekte parkeerplaats van Binck Plaats. Wat wil een mens nog meer?

Hier wonen?

Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op de woningpagina voor alle ins & outs over Kade 15 Type 3-6-7. En wie weet zit jij binnenkort wel aan een wijntje op het terras van jouw droomwoning aan de Trekvliet.

Meer informatie over Kade 15 Type 3-6-7