Opgeleverd

Heb jij al een financiële check gedaan?

19 februari '19

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een appartement of penthouse in Binck Kade? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let op dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen financiële check gedaan?

Kom op 5 maart tussen 17.30 en 19.00 uur naar de informatieavond bij Capriole Café in De Binckhorst (Fokkerkade 18, Den Haag). Tijdens de informatieavond zijn de financieel adviseurs van Rabobank aanwezig om een financiële check met je te doen. Vergeet niet je meest recente loonstrook mee te nemen. 

nhng
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de woningen