Opgeleverd

Mogen we je voorstellen aan jouw droomappartement? Je kinderen zijn het huis uit, je hebt al die ruimtes waar je niet meer komt en dan moet je ook nog om de haverklap al die trappen op. Dan is het tijd voor een gelijkvloerse woning, daar heb je alles bij de hand om non-stop te genieten. Wie wil dat nou niet!  Geen hoofdbrekens over het onderhoud van je tuin, maar een zonnig terras op het zuidwesten. Kade 15 Type 3-6-7 heeft het allemaal. En dat op 10 minuten van het bruisende centrum van Den Haag. Lees je mee?

image alt

Luxe en centraal

Hier woon je direct aan het water op de rand van het groene Binck Eiland. Je fietst zo naar Rijswijk en Voorburg voor de boodschappen en je wandelt naar alle creatieve hotspots in de Binckhorst van Den Haag. De ideale plek om te wonen, zo centraal. De appartementen op een van de lager gelegen verdiepingen kijken uit op het leven op en om het water: de scheepvaart op de Haagse Trekvliet, wandelaars op de oevers en het groen in het nabijgelegen parkje. En wanneer je kiest voor een van de hoger gelegen appartementen, geniet je van het uitzicht op de skyline van Den Haag en de zee in de verte. Dat uitzicht gaat nooit vervelen!

image alt

Licht en ruimte

Dit 3-kamerappartement is voorzien van een brede woonkamer en grote raampartijen. Je creëert met gemak twee gezellige leefplekken in de lichte open ruimte met subtiele markering tussen de zithoek en de woonkeuken. De woonkeuken grenst aan het zonnige terras op het zuidwesten. In de zomer eet je buiten en in het najaar nestel je je hier nog even met een dekentje op de loungebank. En het wordt alleen maar beter, want de master bedroom heeft een en suite badkamer met ligbad! Ook is er een extra logeerkamer voor de kleinkinderen of bezoek. Daarnaast zorgt de inpandige grote berging voor genoeg opbergruimte voor zaken als gereedschap of het archief. En de auto parkeren kan altijd op je eigen parkeerplek naast je appartementengebouw in de overdekte parkeerplaats van Binck Plaats. Wat wil een mens nog meer?

Interesse? Neem rechtsreeks contact op met een van de makelaars, Frisia Makelaars, WVK Makelaars of BPD Louise Platter op 06-53994393