Ga jij wonen in het tofste penthouse van Den Haag?

Slechts twee penthouses zijn er in Kade 15, de hoge toren van Binck Kade. Dit zijn de blikvangers van de Binckhorst, met uitzicht op de Trekvliet. Met uitzicht op Den Haag enerzijds en Oud Rijswijk anders, een woonoppervlakte van bijna 200m2 en een heerlijk terras ben je hier van alle gemakken voorzien!

image alt

Kom binnen bij bouwnummer 77

Wanneer je op de bovenste verdieping bent, stap je de woning binnen in de hal. Hier vind je het toilet, en een ruime berging waar je de warmtepomp en de WTW-unit vindt. Vanuit de hal stap je de woonkeuken van ruim 80(!) vierkante meter binnen, die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Kies je voor een L-vormige keuken, een kookeiland of bedenk je een andere indeling? Waar je de keuken ook plaatst, en wat voor keuken het ook wordt, in de zomer kun je heerlijk natafelen op het ruime terras, gelegen op het zuid-oosten. Je hebt hier bijna 25m2 aan ruimte waar je gebruik van kunt maken.

image alt

Alle ruimte om de woonkeuken heen

Vanuit de woonkeuken betreed je de gang. Meteen links vind je een badkamer met toilet, twee wastafels en ruime douche. Loop je verder door, dan vind je aan je linkerhand de berging met geluidwerende deur. Rechts liggen twee slaapkamers van 14 vierkante meter, allebei met een raam aan de terraskant.

Aan het einde van de gang vind je de master bedroom, en die mag met recht zo genoemd worden. Een slaapkamer van 25 vierkante meter, met een walk-in closet en eigen badkamer met douche, bad, toilet en twee wastafels. 

Bij je penthouse horen twee parkeerplaatsen middels een hefsysteem en een extra parkeerplaats in de overdekte parkeergarage van Binck Plaats. In de gemeenschappelijke fietsenruimte op de begane grond van het gebouw stal je de fiets(en). In je appartement zelf zijn twee grote bergruimtes voorzien voor het stallen van huishoudelijke apparatuur, koffers en dergelijke.

Wat voor jou?

Denk je na bovenstaand verhaal dat bouwnummer 77 wel wat voor jou is? Of wellicht bouwnummer 78, exact dezelfde woning maar dan gespiegeld? Neem dan een kijkje bij bouwnummer 77 of bouwnummer 78, en vraag direct online je optie aan. De bouw van Binck Kade is al in een vergevorderd stadium, dus het hoeft niet lang te duren voor je jouw droomwoning kunt betrekken!

  Bekijk het beschikbare aanbod
  Alles over de bouw van Binck Kade