Opgeleverd

Ga jij wonen in het tofste penthouse van Den Haag?

1 maart '22

Dit penthouse (bouwnummer 112) is één van de blikvangers van De Binckhorst. Het is gelegen aan de Trekvliet en hier heb je een prachtig uitzicht over Den Haag enerzijds en Oud-Rijswijk anderzijds. En met een woonoppervlakte van bijna 200m2 en een heerlijk terras ben je hier van alle gemakken voorzien!

image alt

Kom binnen bij bouwnummer 112

Wanneer je op de bovenste verdieping bent stap je de woning binnen in de hal. Vanuit de hal stap je de woonkeuken van ruim 80(!) vierkante meter binnen, die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Kies je voor een L-vormige keuken, een kookeiland of bedenk je een andere indeling? Waar je de keuken ook plaatst, en wat voor keuken het ook wordt, in de zomer kun je heerlijk natafelen op het ruime terras, gelegen op het zuid-oosten. Je hebt hier bijna 25m2 aan ruimte waar je gebruik van kunt maken.

image alt

Alle ruimte om de woonkeuken heen

Vanuit de woonkeuken betreed je de gang. Meteen rechts vind je een badkamer met toilet, twee wastafels en ruime douche. Loop je verder door, dan vind je aan je rechterhand de berging met geluidwerende deur. Links liggen twee slaapkamers van 14 vierkante meter.

Aan het einde van de gang vind je de master bedroom, en die mag met recht zo genoemd worden. Een slaapkamer van 22 vierkante meter met een eigen badkamer met douche, bad, toilet en twee wastafels. 

Bij je penthouse horen twee parkeerplaatsen middels een hefsysteem en een extra parkeerplaats in de overdekte parkeergarage van Binck Plaats. In de gemeenschappelijke fietsenruimte op de begane grond van het gebouw stal je de fiets(en). In je appartement zelf zijn twee grote bergruimtes voorzien voor het stallen van huishoudelijke apparatuur, koffers en dergelijke.

Wat voor jou?

Denk je na bovenstaand verhaal dat bouwnummer 112 wel wat voor jou is? Neem dan een kijkje en vraag direct online je optie aan. De bouw van Binck Kade is al in een vergevorderd stadium, dus het hoeft niet lang te duren voor je jouw droomwoning kunt betrekken!

Bekijk het penthouse
  Bekijk al het nieuws
  Bekijk alle woningen