Opgeleverd

Ervaar de kade op Binck Eiland!

30 april '19

Kom jij het eiland ook ervaren op 15 mei a.s.?! De verkoop van Binck Kade en het naastgelegen Binck Plaats is in volle gang er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Binnenkort start de bouw van Binck Plaats, daarom is dit hét moment om je de kade nog te laten ervaren voordat de werkzaamheden beginnen.

Binck event 15 mei

Of je nu kiest voor een appartement of gezinswoning, Binck Eiland biedt voor ieder wat wils. Er komen luxe appartementen met een prachtig uitzicht over Oud Rijswijk en ruime eengezinswoningen aan het water. Wonen op het groene Binck Eiland betekent het beste van twee werelden. Je woont in alle rust direct aan de Trekvliet. Maar wel op steenworp afstand van het centrum van Den Haag.
Wij kunnen dit natuurlijk allemaal wel vertellen maar nog beter, jij kan komen ervaren hoe het is om te wonen aan de kade van Binck Eiland. Zet 15 mei alvast in je agenda! We informeren je die avond graag uitgebreid over alle ins & outs van Binck Kade en Binck Plaats. Terwijl jij de locatie ervaart onder het genot van een drankje.

Save the date!

  • Datum: Woensdag 15 mei
  • Tijd: 17:30 – 19:30 uur
  • Locatie: Bouwplaats Binck Kade & Binck Plaats, Binckhorstlaan 401
  • Parkeren: Op de bouwplaats
  • Meer informatie volgt komende weken op deze website en via de nieuwsbrief.
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het beschikbare woningaanbod