Save the date!

14 februari '19

Save the date! Op dinsdag 26 februari om 17:00 uur start de online verkoop van 113 appartementen, City Houses, City Lofts en penthouses in Binck Kade. Ga jij voor een gloednieuw appartement of een ruim City House? Aan jou de keuze! We vertellen je graag alles over de verkoop.

image alt

Meld je aan

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen in Binck Kade, door bijvoorbeeld het aanklikken van een hartje bij één van de woningtypes? Dan krijg je dinsdag 26 februari om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Neem op je gemak alles door en verzamel eventuele vragen. 

Ben je nog niet aangemeld voor Binck Kade? Doe dat dan alsnog en maak meteen een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 26 februari de nieuwsbrief.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je alle documenten doorgenomen en je favoriete bouwnummers bepaald? Geef dan jouw voorkeuren door. Dit kan tot woensdag 6 maart 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Je voorkeuren doorgeven kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak er dan voor de verkoop start snel één aan. 

Informatieavond
Kom op 5 maart tussen 17.30 en 19.00 uur langs bij Capriole Café in De Binckhorst (Fokkerkade 18, Den Haag) om al je vragen te stellen. De makelaars, aannemer en Rabobank adviseurs staan voor je klaar. Ook wordt het magazine uitgedeeld.

image alt

Doe een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Financiële check tijdens de informatieavond
Tijdens de informatieavond zijn de financieel adviseurs van Rabobank aanwezig om een financiële check met je te doen. Vergeet niet je meest recente loonstrook mee te nemen. 

De toewijzing

Op woensdag 6 maart om 17.00 uur sluit de inschrijving, en dan?

Alle inschrijvingen worden verzameld en de bouwnummers toegewezen. Vrijdag 8 maart wordt de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons vrijdag 8 maart bericht. Alle belangstellenden die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een gesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

5 maart 2019

Vragen? Kom naar de informatieavond

Kom op 5 maart tussen 17.30 en 19.00 uur langs bij Capriole Café in De Binckhorst (Fokkerkade 18, Den Haag) om al je vragen te stellen. De makelaars, aannemer en Rabobank adviseurs staan voor je klaar. Ook wordt het magazine uitgedeeld.