Opgeleverd

Comfort, zoals het hoort

26 november '19

Comfortabel, overzichtelijk en open. Kernwoorden die de Kade 15/Kade 6 Type 3-4 appartementen typeren. Dit woningtype is dan niet de grootste, maar qua beleving voelt het heerlijk ruim. Perfect voor als je niet per se een gigantisch huis wilt, maar ook niet wilt inleveren op comfort!

image alt

Midden in de buurt

Met dit appartement, dat zowel in de hoge toren Kade 15 als in de lage toren Kade 6 voorkomt, beland je in een dynamische buurt. Binck Kade maakt deel uit van Binck Eiland, een bruisende wijk met veel nieuwbouw aan de rand van Den Haag. Het centrum is met zowel het openbaar vervoer als de fiets heel makkelijk te bereiken. En als je eens ergens anders heen wil, liggen Voorburg en Rijswijk ook op fietsafstand.

image alt

Ruimtevol genieten

De indeling van deze appartementen draagt bij aan de ruime uitstraling van deze woning. De grote slaapkamer heeft een badkamer en suite, die wordt opgeleverd inclusief wastafel en douche. Doordat er een raam in de badkamer zit, vinden licht en lucht hun weg naar je douche. In de hal is een apart toilet. Je wasmachine en droger stel je op in de ruime berging in de hal.

De ruime woonkeuken voelt heerlijk ruim door de raampartijen, die over de hele hoogte van het appartement lopen. Vanuit je woonkeuken, of het aangelegen terras, kijk je uit op de kade. Het terras is daarbij uitermate geschikt voor alle seizoenen. Doordat het half beschut ligt, is er altijd een plekje in de schaduw. Ook binnenshuis is het aangenaam, mede dankzij de vloerverwarming. In de winter houdt die je voeten lekker warm, in de zomer werkt het juist verkoelend. 

Duurzaam wonen in Den Haag

De Type 3-4 appartementen hebben daarnaast een duurzaam karakter. De woningen zijn gasloos, en verwarming dan wel koeling gebeurt op basis van bodemwarmte. Daarnaast is Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) ruim onder de gestelde eis van 0,4.

In de gemeenschappelijke fietsenruimte op de begane grond van het gebouw stal je je fiets(en). De auto parkeren kan altijd op je eigen parkeerplek naast je appartementengebouw in de overdekte parkeerplaats van Binck Plaats.

De bruisende Binck

Daarnaast is er in de buurt genoeg te doen, ook niet geheel onbelangrijk. De Binckhorst is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een creatieve broedplaats voor start- en scale-ups, maar ook menig horecaonderneming vindt hier zijn thuis. Dus wanneer je op zoek bent naar avontuur of als je gewoon geen zin hebt om te koken, schuif je aan bij het hippe Mama Kelly, Capriole Café of Kompaan Brouwerij. Op de kade is altijd wat te beleven.