Bouwupdate Binck Kade #8

30 april '21

De bouw van de appartementen Binck Kade verloopt voorspoedig. We geven jullie graag weer een update over de huidige stand van zaken.

Update Kade 6

Bij de lage toren Kade 6 worden momenteel volop werkzaamheden aan de gevel verricht, zoals het aanbrengen van de leien en gevelbeplating. De gestukte plafonds ter plaatse van de inpandige balkons van de penthouselaag zijn aangebracht. De verwachting is dat over ca. 3,5 week het gevelsteiger zal gaan zakken en het uiteindelijke definitieve gevelbeeld wordt onthuld.

De afbouw in de appartementen is ook in volle gang. De binnenwanden van alle appartementen zijn inmiddels aangebracht en de afwerkvloer ligt er tot en met de 4e verdieping in. De tegelzetter is aanbeland in de appartementen op de 4e verdieping.

Update Kade 15

De laatste betonwanden voor de 8e verdieping van de hoge toren Kade 15 worden momenteel gestort en de eerste breedplaatvloeren van de 9e verdieping zijn aangebracht. De stort van de 9e verdiepingsvloer staat gepland in de week van Hemelvaart. Het streven is de 12e verdiepingsvloer voor de zomervakantie gerealiseerd te hebben.

Naast de ruwbouwwerkzaamheden zijn deze week de voorbereidingen getroffen voor het aanbrengen van de houtskeletbouw gevelelementen op de 2e verdieping. Deze gevelelementen van de 2e verdieping zullen volgende week worden geplaatst. Eind 2e kwartaal zal de aannemer ook starten met de eerste afbouwwerkzaamheden van de onderste verdiepingen in de hoge toren.

1
2