Bouwupdate Binck Kade #7

16 maart '21

De bouw van de appartementen Binck Kade verloopt voorspoedig. We geven jullie graag weer een update over de huidige stand van zaken.

Update Kade 6

Bij de lage toren zijn de gevelelementen en aluminium kozijnen van de gehele toren aangebracht. Deze week is gestart met het aanbrengen van de leien gevelbekleding op de lage toren. Eind maart zal worden gestart met het aanbrengen van de gestukte plafonds ter plaatse van de grote inpandige balkons op de penthouselaag.

De afbouw in de appartementen is ook in volle gang. De binnenwanden zijn aangebracht tot en met de 5e verdieping en de afwerkvloer is aangebracht tot en met de 2e verdieping. Tegelzetter is gestart in de appartementen op de 1e verdieping.

Kade 15

De betonwanden voor de 6e verdieping worden momenteel gestort en de eerste ondersteuning voor de breedplaatvloeren van de 7e verdieping is ook aangebracht in de beuken. De stort van de 7e verdieping van de hoge toren staat gepland voor vrijdag 26 maart 2021.

Daarnaast is VORM volop gestart met het aanbrengen van de HSB-elementen en vliesgevels op de begane grond. De aankomende weken zullen de gevelelementen en aluminium kozijnen van de volgende verdiepingen snel volgen en zal het steiger rond de hoge toren meegroeien met het gebouw.

1
2