Bouwupdate Binck Kade #5

27 november '20

De bouw van Binck Kade is in volle gang, de contouren worden steeds zichtbaarder. In deze update vertellen wij je weer wat er allemaal gebeurd is.

Lage toren Kade 6

Voor de lage toren zijn de ruwbouwwerkzaamheden reeds afgerond. Het hoogste punt van de lage toren is bereikt en inmiddels is het volledige dak van het gebouw voorzien van de benodigde dakbedekking. Qua gevelwerkzaamheden is VORM met het plaatsen van de gevelelementen reeds aanbeland op de 4e verdieping. Nadat de gevelelementen zijn afgesteld worden de aluminium kozijnen inclusief beglazing in het gevelelement geplaatst. Vanaf week 50 zal er ook gestart gaan worden met het aanbrengen van de natuursteen leien gevelbekleding.

Ook is VORM reeds in de appartementen gestart met het aanbrengen van de eerste schachtwanden en binnenwanden van de appartementen. Kortom de bouwwerkzaamheden in dit blok lopen nog steeds conform de eerder afgegeven prognses.

Hoge toren Kade 15

Voor de hoge toren zijn de ruwbouwwerkzaamheden reeds aanbeland op de 3e verdiepingsvloer. Het leidingwerk in de betonvloer is nagenoeg volledig aangebracht en medio week 49-2020 zal deze betonvloer worden gestort. Aansluitend zullen de betonwanden en de ondersteuning voor de 4e verdiepingsvloer worden geplaatst. Naar verwachting zal eind 3e kwartaal / begin 4e kwartaal 2021 de hand worden gelegd aan de twee bovenste penthouselagen en het gebouw volledig op hoogte zijn.

Laatste woningen beschikbaar!

Inmiddels zijn er nog maar een paar woningen beschikbaar in Binck Kade. Wil jij één van die laatste appartementen in dit bruisende stuk van Den Haag? Bekijk de beschikbare appartementen bij het woningaanbod en vraag direct online een optie aan. Jouw droomwoning wordt eind 2021 opgeleverd, dus voor je het weet is je appartement opgeleverd en kan je er in!

Naar de woningen