Binck Kade al voor 85% uitverkocht!

21 januari '21

De verkoop van Binck Kade vordert gestaag! Inmiddels zijn al 85% van de appartementen verkocht, en de bouw is in volle gang.

image alt

Is de Type 8 jouw droomwoning?

Wil jij één van de meest exclusieve appartementen in deze bruisende locatie in Den Haag, wees er dan snel bij! Er zijn nog maar een aantal luxe appartementen beschikbaar. De Type 8 in de hoge toren Kade 15 bijvoorbeeld. Op de negende t/m dertiende verdieping vind je deze verrassend grote appartementen van ca. 131 m2. Deze kan je gedeeltelijk indelen zoals je zelf wilt. De basisindeling heeft een aparte leefkeuken, grenzend aan een ruim terras, waar je in de ochtendzon op je gemak kunt wakker worden. In plaats van een leefkeuken kun je van deze ruimte ook een riante master bedroom maken, grenzend aan je terras met ochtendzon, én met een badkamer en suite. In dit geval profiteer je van een heerlijk appartement met twee of drie flinke slaapkamers: plek zat voor kinderen, kleinkinderen, logees, werk of hobby’s. Met twee terrassen profiteer je de hele dag door van de zon en het uitzicht: over Den Haag, Rijswijk, Voorburg en in de verte de zee. De grote raampartijen laten lekker veel licht binnen. Misschien wel de prettigste plek in huis is de erker. Zet hier een luie stoel neer of je schildersezel: in het volle licht en met volop zicht! Dit appartement heeft twee badkamers en twee of drie slaapkamers, afhankelijk van de indeling die je zelf kiest. Er is een centrale badkamer met toilet, bad, douche en wastafel. De tweede badkamer is voorzien van een douche en wastafel; deze kan eventueel dienen als badkamer en suite bij de master bedroom. Een apart toilet bevindt zich in de hal. De woning wordt opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk.

image alt

Type 11, nóg exclusiever

Wil je nog meer exclusiviteit? Nee dan een kijkje bij het Type 11, het penthouse! Deze penthouses van maar liefst 196m² zijn de crème de la crème van Kade 15. Drie grote slaapkamers, je eigen walk-in-closet, twee luxe badkamers en een uitzicht op de Haagse skyline, Rijswijk, Voorburg en in de verte de Noordzee. Je woonkamer bestaat uit twee grote hoeken. Overal in huis brengen de grote ramen veel licht en leven naar binnen. Aan de zuidwestkant is een heerlijke keuken, waar je bijvoorbeeld een opstelling met kookeiland en bar kunt creëren. Hier bereid je met plezier een eenvoudige of juist uitgebreide maaltijd. Plaats een grote eettafel bij het raam en geniet 's avonds tijdens een diner van de lichtjes van de stad. Ook vanuit je luie stoel in de loungehoek of op je beschutte terras heb je een fantastisch zicht op de regio.

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan contact op met de makelaar via de website, of vraag direct online een optie aan!

De makelaars voor Binck Kade zijn Frisia Makelaars (070-3420101), WVK Makelaars (070-3861210) en BPD (015-268 08 08).