Visie op Binck Eiland

De Binckhorst is ruig, rauw, hip, verrassend en divers. Wonen op Binck Eiland is daarentegen ook comfortabel, aangenaam, onbezorgd, ontspannen en solide. Binck Eiland kenmerkt zich dan ook door tegenstellingen. Het is wel en niet Haags, wel en niet Voorburgs, wel en niet stad, wel en niet gesloten. Ook is Binck Eiland wel én niet Binckhorst. Dat maakt wonen op Binck Eiland zo uniek.  Binck Eiland is opgedeeld in de drie deelprojecten De Binck, Binck Plaats en Binck Kade. Deze worden als afzonderlijke projecten ontwikkeld door Local, VORM en BPD.

Wonen aan de Binck Kade

De twee appartemententorens aan de Binck Kade zijn straks de blikvangers aan de Trekvliet. Hier kijk je uit over het prachtige Oud Rijswijk en woon je uiterst comfortabel in je luxe appartement of penthouse. Het eiland is autoluw, je auto parkeer je op jouw privé plek in de parkeergarage. Op lome zomeravonden lounge je met een goede wijn op je terras. Straks nog even naar het centrum van Den Haag? Misschien. Voor nu zit je hier heerlijk te genieten…

Dynamisch

Binck Eiland wordt gekenmerkt door dynamiek. Er gebeurt altijd wel iets. Binck Eiland wordt getransformeerd en ziet er over 5 jaar heel anders uit dan nu. Binck Eiland is een buurt voor dynamische, actieve en ondernemende mensen die hun leven én leefomgeving zelf willen vormgeven.

Nieuwbouw Binck Eiland Den Haag

Origineel

Binck Eiland is een unieke plek voor mensen die geen genoegen nemen met middelmaat en grijze massa. Binck Eiland zal nooit een ‘doorsnee’ woonmilieu worden. In regio Haaglanden is geen vergelijkbare plek. Op Binck Eiland komen bewoners die zich willen onderscheiden en die weten dat het origineel altijd beter is dan een kopie.

Nieuwbouw Binck Eiland Den Haag

Relaxed

Binck Eiland is een overzichtelijke buurt die onderdeel uitmaakt van de levendige stad. Hier woon je ontspannen op de grens van keurige rust en hippe reuring. Hier woon je op de grens van verrassend en vertrouwd. Binck Eiland biedt een woonmilieu met moderne, comfortabele en energiezuinige woningen.

Nieuwbouw Binck Eiland Den Haag

Buurschappelijk

Op Binck Eiland woon je in een echte ‘buurt’. Je hebt er buren en weet wie dat zijn. De fysiek afgebakende eenheid van het eiland én het relatief geringe aantal woningen dragen hier aan bij. Je gaat niet verplicht op de koffie en waarschijnlijk hangen er ook geen ‘touwtjes uit de brievenbus’, maar je waardeert ‘goeie buren’ en hebt oog en zorg voor elkaar. 

Nieuwbouw Binck Eiland Den Haag
  Bekijk alle voorzieningen in de buurt!
  Zit jouw droomappartement erbij?